• a
  • a
  • a
U bent hier:  ›   ›  Wat doen wij?
Volg ons op

Wat doen wij?

Iedereen is welkom

Hoe kunnen we het beste inspelen op de woonwensen en in ons werkgebied Het Gelders Eiland? Bij Woonstichting Vryleve stellen we onszelf deze vraag elke dag opnieuw. Met als resultaat dat we passende antwoorden bieden op de meest uiteenlopende woonbehoeften en woonwensen.

Huur en soms ook betaalbare koop

We bieden huurwoningen en heel soms ook koopwoningen. Hierbij richten we ons vooral op goede én betaalbare woningen voor mensen die zich anders geen woning kunnen veroorloven. Bij verkoop richten wij ons met name op individuele vragen van huurders, starters en optimaliseren van ons woningbestand.

Woningen met zorg

Inspelen op woonwensen betekent ook goed luisteren naar ontwikkelingen in de samenleving. Zo creëren we woonoplossingen voor starters, eenpersoonshuishoudens, gezinnen of senioren, maar ook voor bijzondere doelgroepen. Zoals asielzoekers en mensen met een beperking – eventueel in combinatie met zorg. We verzorgen huisvesting voor drie instellingen die zorg en woonbegeleiding leveren.

Meer kwaliteit

In een prettig huis voel je je thuis. Daarom doet Woonstichting Vryleve meer dan u misschien van een woningcorporatie verwacht. Onze klanten hebben bijvoorbeeld een keuze uit kleuren bij vervanging van de keuken of tegelwerk. En we kijken verder dan woningen alleen. Zo zetten we ons in voor goede voorzieningen in de buurt en een prettige en veilige woonomgeving.