Vryleve heeft met een vermindering van 9,4 % printpapier in twee maanden 1504 pagina's bespaard. Dit staat gelijk aan een reductie van 19,1 kg CO2 en 300,8 liter water.

Competitie van 20 bedrijven

Samen met negentien andere bedrijven hebben wij meegedaan aan de PrintLess Contest van Green Business Club Nederland. In totaal zijn er met de competitie 796.661 pagina’s printpapier bespaard. Omgerekend zijn dit ongeveer 96 bomen. GBC Nederland plant in samenwerking Canon Nederland N.V. voor elke bespaarde boom ook nog eens een nieuwe boom in Oeganda. Een dubbele besparing dus!

Papierverbruik verminderd en bewuster printgedrag

Van 1 april t/m 31 mei 2019 deden door heel het land twintig bedrijven mee met de PrintLess Contest van Green Business Club Nederland. Het doel van de competitie was om het papierverbruik binnen de bedrijven te reduceren, het bewustzijn van papierverbruik onder medewerkers te vergroten én een structurele gedragsverandering te bewerkstelligen. Met een vermindering van 45 procent, is De Nederlandse Financierings-maatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO) de grootste bespaarder én winnaar van de competitie. In totaal zijn er met de competitie 796.661 pagina’s printpapier bespaard. Omgerekend zijn dit ongeveer 96 bomen.

PrintLessContestEindstandVryleve  PrintLessContest-OverzichtBedrijven