Het zingt rond dat er nieuwe versoepelingen aankomen per 26 juni aanstaande. Vryleve wacht nog even af wat de RIVM daadwerkelijk afkondigt en past daar de werkwijze op aan. U kunt dit vanaf 28 juni zien onder de knop "Corona, hoe wij het doen" bovenaan de homepage op deze site.

Als kantoor opengaat, dan anders!

Als het kantoor van Vryleve weer opengaat, dan gaan we anders werken. De afgelopen tijd - een jaar en drie maanden - hebben nagenoeg alle medewerkers van Vryleve vanuit hun eigen huis gewerkt. Het vergde behoorlijke aanpassing, zeker in het begin. We hebben er ook veel van geleerd. Bijvoorbeeld dat we vaker filmpjes en tekeningen gaan maken over lastige onderwerpen. En ook dat we thuiswerken en werken op kantoor gaan combineren. U treft dus niet altijd de medewerker aan die u wilt spreken. Maak een afspraak, dan kan onze medewerker zich ook voorbereiden op uw komst!

Kantoor energieneutraal gemaakt

De afgelopen maanden is flink verbouwd in het kantoor van Vryleve. Het kantoor is nu energieneutraal. Dat betekent allereerst dat we veel energie besparen. Verder dat we energie opwekken, die we ook deels op kunnen slaan. Alles tesamen is genoeg om het energieverbruik op kantoor te dekken. We proberen uit wat we aan duurzaamheid in de huurwoningen willen aanbrengen. Zo verduurzamen we in de huurwoningen zoveel mogelijk beproefde technieken.

Inrichting met meer overlegruimten

Tegelijk met de verduurzaming hebben we de inrichting van de kantoorruimten aangepakt. Er is meer ruimte om te overleggen in kleine en grotere gezelschappen, met huurders, relaties en bedrijven. We verwachten dat deze verbetering van communicatie mogelijkheden zorgt voor prettiger, maar ook sneller en efficienter werken.