Tot op heden werden verstoppingen en andere problemen met de riolering meestal verholpen door onze eigen onderhoudsdienst. Vanaf 1 maart 2017 besteden wij deze werkzaamheden uit aan Te Kloeze Riooltechniek. Zij hebben nog betere en meer apparatuur dan wij. De oorzaak van de verstopping wordt daardoor sneller gevonden en de verstopping sneller opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem direct contact op met Te Kloeze Riooltechniek. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 7.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 0315-330375. Voor urgente storingen zijn ze 24 uur per dag bereikbaar op hetzetzelfde telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de storingsmonteur.

Waarvoor kunt u Te Kloeze Riooltechniek bellen?

U kunt bellen voor een verstopping in de afvoer van uw toilet, gootsteen, wastafel, douche of wasmachine. Ook voor een verstopping van de regenpijp. Binnen 24 uur of de eerstvolgende werkdag komt er een monteur bij u.

Hoe snel is de monteur van Te Kloeze bij u?

Bij urgente storingen in het riool binnenshuis komt de monteur binnen 4 uur bij u. Een storing is urgent als deze het hele rioleringssysteem binnenshuis volledig verstopt. Er loopt dan nergens meer afvoerwater weg. Urgentie is ook geboden als de toiletafvoer verstopt is en er maar één toilet in huis aanwezig is. Bij gevaar voor veiligheid, gezondheid en milieu onderneemt Te Kloeze ook met voorrang actie.