Sociaal Raadslieden en Caleidoz houden inloopspreekuur op 3 november en 1 december in Geuzenwaard Lobith

In ieder geval nog in november en december 2022 houden de Sociaal Raadslieden (Sante Partners) samen met de formulierenbrigade van Caleidoz een inloopspreekuur in Lobith. Met deze proef zal worden bekeken of dit inloopspreekuur voorziet in een behoefte. De eerste bezoekers zijn al ontvangen in september en oktober, maar wij hopen op een nog mooier vervolg.

Waarvoor kunt u bij sociaal raadslieden en de formulierenbrigade terecht?

Met vragen over toeslagen, belastingen, recht op uitkeringen of voorzieningen voor mensen met een minimuminkomen, als u wordt ontslagen en wilt weten wat te doen. Ook voor het invullen van formulieren, bij vragen over beslag, als er vragen zijn rond de gevolgen van een echtscheiding en als u bezwaar wilt maken tegen een bepaalde beslissing…stel uw vraag aan de Sociaal Raadslieden. De enthousiaste vrijwilligers van de formulierenbrigade van Caleidoz helpen u graag bij het invullen van formulieren en het aanvragen van voorzieningen zoals bijzondere bijstand, energietoeslag, voedselbank/kledingbank voorzieningen en andere inkomensondersteuning.

Wanneer?

Het inloopspreekuur wordt iedere eerste donderdag van de maand worden gehouden van 14:00-16:00 uur in het gebouw van het Gezondheidscentrum Geuzenwaard aan de Markt 5 in Lobith. De volgende data staan nog gepland: 3 november en 1 december 2022.

Contact algemeen

Bij vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de Sociaal Raadslieden via telefoonnummer 0900-8433.  De maatschappelijk werkers van Sante Partners maken alleen op afspraak gebruik van deze locatie in Lobith. Ook zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0900-8433. Caleidoz kunt u bereiken op telefoonnummer 0316-243204.