Zonder persoonlijk contact ontvingen op woensdag 1 april 2020 de bewoners van de vijf nieuwe energiezuinige woningen aan het Kosterijpad in Herwen de sleutels. In april volgt in dit nieuwbouwplan in Herwen de sleuteluitgifte van de overige woningen, die liggen aan de Berkhaag en de Antoniusstraat. 

Alles op afstand

De sleuteluitgifte ging anders dan we gewend zijn. Alles ging op afstand. En dat was wel even wennen. Voor de nieuwe huurders maar ook voor ons. We willen niet dat onze huurders of medewerkers besmet worden met het coronavirus. Daarom lagen alle papieren die ondertekend moesten worden klaar in de woning. En de sleutels deden we in de voordeur. Daarna gingen wij de woning uit en konden de nieuwe huurders naar binnen.

Filmpje

Normaal gesproken lopen we een rondje door de woning met de nieuwe huurders en kunnen we alles uitleggen. Dat kon nu helaas niet. Daarom hebben we een filmpje gemaakt met de uitleg van de technische punten. Ook hebben we alles op papier gezet. Op die manier kregen de nieuwe bewoners toch alle informatie. En kunnen zij alles nog eens rustig bekijken en doorlezen.

Sleuteluitgifte Berkhaag en Antoniusstraat

Deze vijf woningen maken onderdeel uit van een groter nieuwbouwplan. Op 9 april aanstaande vindt de sleuteluitgifte van twee woningen aan de Berkhaag plaats en 28 en 29 april aanstaande volgen de laatste negen woningen aan de Antoniusstraat. Daarmee is Herwen 14 gelijkvloerse huurwoningen en twee eengezinswoningen rijker. Vryleve is blij hiermee de grootste groep woningzoekers, één en tweepersoonshuishoudens, te kunnen bedienen.

 

Wij wensen alle nieuwe huurders succes met klussen en heel veel woonplezier!

Kosterijpad_sleutels_3 Kosterijpad_sleutels_4 Kosterijpad_sleutels_2 Kosterijpad_sleutels_1 Kosterijpad_sleutels_6 Kosterijpad_sleutels_5