In alle vroegte werden op vrijdag 17 april jl. de laatste negen nieuwe woningen aan de Antoniusstraat in Herwen, het derde en vierde woonblok, door Klomps Bouwbedrijf b.v. aan Vryleve opgeleverd. Ondanks de Corona crisis en de perikelen op de bouw rondom PFAS zijn alle achttien woningen in dit plan – waarvan zestien huurwoningen - binnen de planning gereed gekomen. De woningen zijn voorzien van diverse duurzame voorzieningen, waardoor de woningen energiezuinig zijn.

Oplevering in Coronatijd

Koen ten Have van Klomps en Martin Haverkamp van Vryleve namen gepaste afstand van elkaar tijdens de technische inspectie van de woningen. "Meestal voelt een afsluiting van een bouwperiode feestelijk, dat hebben we nu niet. Klomps is wel blij dit kwalitatief goede resultaat te mogen leveren. Fijn dat Vryleve er tevreden mee is", zegt Koen ten Have.

Op 28 en 29 april sleuteluitgifte aan nieuwe huurders

Martin Haverkamp van Vryleve zegt: “Wij zijn blij met deze toevoeging van deze negen woningen bestemd voor kleine huishoudens. Op 28 en 29 april kunnen we de sleutels uitreiken, de nieuwe huurders zijn hiervan al op de hoogte. Om Corona besmetting te voorkomen blijven we op afstand van de nieuwe huurders. We hebben een filmpje en brochure gemaakt voor nieuwe huurders zodat ze alle informatie rustig kunnen lezen en kijken, vooraf en achteraf. En we blijven uiteraard telefonisch bereikbaar voor vragen over de woning.”

Lees hier meer over de nieuwe woningen in Herwen.

Antoniusstraat_foto_2  Antoniusstraat_foto_4  Antoniusstraat_foto_7  Antoniusstraat_foto_8  Antoniusstraat_foto_6  Antoniusstraat_foto_9