Rondom vier appartementengebouwen worden de tuinen op dit moment vernieuwd. In Pannerden gebeurt dit aan de Claudius Civilisstraat en aan de Pastoor Brugmanstraat. In Tolkamer bij de woongebouwen op de hoek van de Tolstraat en ’t Laantje.

Inspraak bewoners

Eerder in 2020 vroegen we de bewoners van de appartementengebouwen om hun ideeën en wensen voor de nieuwe inrichting van de gemeenschappelijke tuinen. De voor- en nadelen van de bestaande tuinen waren daarbij het uitgangspunt. De bewonerswensen werden vertaald in een nieuw tuinplan. Dit plan werd nogmaals met de bewoners besproken. De laatste opmerkingen zorgden nog voor kleine wijzigingen. Daarna kon de opdracht voor het tuinwerk verstrekt worden.

Begin december 2020 gestart

Begin december 2020 is hovenier Donkergroen gestart. We hopen dat de tuinen er straks weer mooi bij liggen en dat de bewoners kunnen genieten van de nieuwe planten en bloemen.

Tolstraat_werk_gem_tuin_1  tuinen_donkergroen_1 past_brugmanstr_gem_tuinen_2 past_brugmanstr_gem_tuinen_1 cl_civilis_gem_tuinen_2 cl_civilis_gem_tuinen_3