Vryleve doet mee aan de Green Business Club PrintLess Contest. Vanaf 1 april zijn wij de strijd aangegaan met 20 andere organisaties door heel Nederland om zo min mogelijk te printen. Het centrale doel van de competitie is het reduceren van het papierverbruik. Zo worden we ons bewust van ons printgedrag en kunnen dat structureel veranderen.

Tone it down!

Vorig jaar werden er maar liefst 522.941 blaadjes printpapier bespaard in een lokale competitie op de Amsterdam Zuidas! Vanwege dit grote succes wordt de competitie dit jaar landelijk georganiseerd onder de naam: Tone it down! Tijdens de competitie vergelijken we ons printgedrag met dat van vorig jaar. We kijken naar de procentuele vermindering.

Minder papier kost minder bomen

Aan het einde van de competitie worden de totale resultaten en resultaten per bedrijf bekend gemaakt. De winnaar en alle deelnemende bedrijven worden in het zonnetje gezet tijdens een prijsuitreiking. Het aantal bomen dat we met alle bedrijven samen deze twee maanden besparen zal worden gedoneerd en opgedragen aan de winnende organisatie. De competitie duurt tot en met 31 mei 2019.

VryleveBeeldPrintLessScherm