Zeer binnenkort, naar verwachting in de maand maart 2021, start de aanleg van glasvezelkabel in de appartementen aan de Tolhuisstraat in Lobith. Hiermee start de aansluiting van alle appartementen op Het Gelders Eiland op het glasvezel netwerk. De aanleg gebeurt door het bedrijf Digitale Stad.

Waarom glasvezel?

Via glasvezelkabels kan heel snel data verstuurd worden. Veel sneller dan bij een kabelverbinding via de coax of dsl-verbinding via de telefoon. Vandaar dat op steeds meer plekken in Nederland glasvezelverbindingen worden aangelegd voor internet, tv en telefoonverbindingen.

Vryleve vindt het belangrijk dat bewoners een keuze kunnen maken tussen een kabel-, dsl- of glasvezel verbinding voor het internetten, tv kijken en telefoonverbindingen. Nu de mogelijkheid bestaat gratis glasvezel aan te laten leggen, moeten we deze aangrijpen.

Meer informatie en vragen

Meer informatie over hoe de aanleg van glasvezel gaat verlopen vindt u hier. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact op met de helpdesk van Digitale Stad via 0850 711 944, per mail via info@digitale-stad.nl of kijk op www.digitale-stad.nl.