Vandaag, 19 februari 2019, werd de laatste hand gelegd aan een nieuwe gezamenlijke fietsenstalling voor de bewoners van het appartementengebouw aan de Rijnstraat in Tolkamer. Hiermee gingen twee al langer levende wensen in vervulling: een makkelijk bereikbare en toegankelijke stalling voor fietsen en het opruimen van een lastig te onderhouden grote plantenbak.

Plantenbak verwijderd

Eerst werd de vaste plantenbak verwijderd en de grond afgegraven door de firma Senhorst. Deze bak kon door zijn hoogte slecht onderhouden worden en vormde een obstakel bij het uitrijden van de parkeerkelder. Senhorst heelde ook het straatwerk aan.IMG_2625IMG_2626

Plaatsen fietsenstalling

De huurders beschikken over een berging onder in het appartementencomplex. Bij een aantal bergingen is het niet makkelijk om de fiets eruit en erin te krijgen. Vaak plaatsten de bewoners daarom de fietsen in de parkeerkelder. In de nieuwe fietsenstalling is vanaf straatniveau de fiets makkelijk neer te zetten. De stalling biedt plaats aan circa 15 fietsen en is geplaatst door het bedrijf Falco.

IMG_0215IMG_0209IMG_0211

DSCN8456IMG_0214

Vragen?

Heeft u vragen over dit bericht, dan kunt u deze stellen via wonen@vryleve.nl of 0316-543741.