Aan de Burgemeester Daalderopstraat in woongebouw ‘De Schans’ zijn de voorbereidingen voor een gezellig samenzijn op Burendag alweer in volle gang. In 2018 vieren we Burendag op zaterdag 22 september.

Ondersteuning

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in. Lees meer op www.burendag.nl. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Dit meldt het Oranje Fonds op haar website.

Plannen en financiele bijdrage

 Het Oranje Fonds biedt buurtorganisaties met goede plannen een financiële bijdrage om de plannen op Burendag uit te voeren. Vanaf eind juni 2018 kunt u weer een activiteit aanmelden en eventueel een bijdrage aanvragen via www.burendag.nl. Zij houden u graag op de hoogte via hun maandelijkse nieuwsbrief.

Hulp van Vryleve

Vryleve wil graag meedenken bij de organisatie van uw burendag. Heeft u ideeen en weet u niet hoe u het verder aan moet pakken, bel dan gerust. Wij sponsoren niet, maar faciliteren wel!  

Meer weten?

www.burendag.nl