Op donderdagmiddag 23 januari 2020 sloot Vryleve met de bewoners het project grootonderhoud af aan het Drijverspad, Jagerspad en van Hugenpothstraat. Dit deden we tijdens een bedankmiddag.

Bedankmiddag

Directeur-bestuurder Dirk Hoogland dankte de bewoners voor het hun medewerking tijdens het ingrijpende onderhoud, voor het schenken van vele kopjes koffie en verzorgen van versnaperingen aan de werklieden. De bedankmiddag was georganiseerd door de medewerkers van Vryleve, die betrokken waren bij dit groot onderhoud.

bedankmiddag_15_won_Ebedankmiddag_15_won_C

Fotoreportage bewoner

Eén van de bewoners maakte een fotoserie tijdens het werk. Met de mooie beelden blikten we samen terug op de dakrenovatie, de kozijnenvervanging en de afwerking. Daarbij spraken de bewoners hun waardering uit voor de werklieden, die netjes en snel werkten. En ook voor de ruime aanwezigheid en bereikbaarheid van Vryleve tijdens de werkzaamheden.

Afbeelding1_1Afbeelding2_1Afbeelding3_1Afbeelding4_1Afbeelding5

Mening in evaluatie

De aanwezige bewoners gaven hun mening over de communicatie tijdens het werk en de uitvoering van het werk. Ook gaven zij algemene verbeterpunten aan, waarmee Vryleve haar voordeel kan doen. De bewoners die niet aanwezig waren gaat Vryleve nog om hun mening vragen.