Er wordt een glasvezelnetwerk aangelegd in de gemeente Zevenaar. De dorpen op het Gelders Eiland zijn op dit moment aan de beurt.  De werkzaamheden zijn al begonnen. Het kan zijn dat de aanleg bij u in de straat al klaar is.

Selecta Infratechniek legt glasvezel aan

De gemeente Zevenaar en Digitale-stad.nl hebben aannemer Selecta Infratechniek opdracht gegeven voor de aanleg. Selecta Infratechniek neemt contact met u op om te vragen of u interesse heeft in glasvezel. Ook maken ze een afspraak met u om de situatie ter plekke te bekijken. Degene die langs komt, moet zich kunnen legitimeren.

De aanleg is nu gratis

Als u nu glasvezel laat aanleggen, is het gratis. Wilt u het op een later moment, dan zijn er kosten aan verbonden. Vryleve adviseert u dan ook om het nu aan te laten leggen. U hoeft er niet meteen gebruik van te maken.

Vryleve gaat akkoord

Bent u huurder van Vryleve? Vryleve geeft u toestemming om glasvezel aan te laten leggen. Voor het glasvezel kan het stopcontact in de woonkamer gebruikt worden. Wilt u liever een stopcontact in de meterkast, dan moet u dit zelf (laten) aanleggen en betalen.  

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie. Voor inhoudelijke informatie kunt u het beste contact opnemen met Digitale-stad.nl, (bekijk ook de veelgestelde vragen), telefoonnummer 085-0711944.