• a
  • a
  • a
U bent hier:  ›   ›  Wonen met zorg
Volg ons op

Wonen met zorg

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen

De overheid stimuleert iedereen in Nederland om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Ook als u ouder wordt of een beperking heeft. In meeste woningen van Vryleve is dat heel goed mogelijk. Zonder aanpassingen en soms met aanpassingen.

Wij merken dat de woningen, die het best uitgerust zijn voor het ontvangen en leveren van thuiszorg de woningen zijn met tenminste 1 slaapkamer en de badkamer en toilet op de begane grond. Of appartementen bereikbaar met lift. Vryleve verhuurt deze woningen en appartementen, de eventuele zorg en hulp die u nodig heeft koopt u in bij een zorgleverancier of hulpverlener. Waar vindt u deze woningen?

  • Aerdt: Bleekveld, van Hugenpothstraat en Koeweide.
  • Herwen: Berkhaag, Kettingpol en Van Rossemstraat.
  • Lobith: Aambeeld, de Drie Kolken, Dorpsdijk, Drijverspad, Jagerspad, Komstraat, Middenstraat, Nieuwstad, Sebastopol, Smidstraat, Tuinstraat, Wilgenstraat.
  • Spijk: Dijkhoevestraat, Kerkstraat en Voorstraat.
  • Tolkamer: Burgemeester Daalderopstraat, Europakade*, de Krib, Polweg, Rijnstraat en De Vaargeul.
  • Pannerden: Claudius Civilisstraat, Hoogeweg, De Netelstede, Pastoor Brugmanstraat, Schoolstraat en De Tuin.

*De appartementen aan de Europakade zijn zelfstandige huurwoningen. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft u een indicatie nodig. Wilt u meer informatie of kijken, neem dan contact op met Maria van Beek van Saamborgh via 085-273 74 13 of mail m.vanbeek@saamborgh.nl

Hoe kom ik in aanmerking voor een gelijkvloerse woning of appartement?

Komt een dergelijke woning vrij, dan bieden we deze aan via deze website. Schrijf u in als woningzoekende en reageer op dit woningaanbod. U kunt in Mijn Vryleve een zoekprofiel aanmaken. Wij sturen u dan een e-mail als er woningaanbod van uw keuze vrij komt.

Niet-zelfstandige woningen

Vryleve verhuurt aan twee zorgverleners gespecialiseerde zorgruimte in een woongebouw, waar ook onzelfstandige woon- of verblijfsruimten bij aanwezig zijn. In Lobith is dit de kleinschalige woonvoorziening voor verstandelijk beperkte bewoners in de Tolhuisstraat (Zozijn). In Pannerden is dit verpleeghuis Heukelumshof met 18 verpleegplaatsen (Liemerije).