• a
  • a
  • a
U bent hier:  ›   ›  Corona: zo doen we het
Volg ons op

Corona: zo doen we het

U bent welkom! 

Bij Vryleve hebben we steeds de coronamaatregelen nageleefd, zoals deze door het kabinet bekend gemaakt waren. Dat betekent dat ons kantoor vanaf 1 maart 2022 weer open is. 

Het RIVM, gespecialiseerde medici en minister Kuipers waarschuwden de afgelopen maanden voor het ontstaan van een nieuwe coronagolf in het najaar van 2022. Vooralsnog zijn geen maatregelen uitgevaardigd. U bent daarom nog steeds welkom op ons kantoor.

Wij raden u aan om niet op kantoor te komen of een medewerker van Vryleve thuis te ontvangen als u zich niet lekker voelt. Belt u gerust om uw afspraak te verzetten. Wij rekenen op uw medewerking. Zo kunnen we u goed van dienst zijn en blijven!

Bezoekuren 

Op dinsdag en donderdag bent u welkom op ons kantoor tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Buiten deze dagen ontvangen we u uitsluitend op afspraak. 

Reparaties worden door onze vaklieden uitgevoerd, zoals u gewend bent. Dat geldt ook voor voor- en eindinspecties en technische inspecties. 

Telefonisch bereikbaar

Telefonisch zijn we van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Buiten deze tijden beoordeelt een medewerker van onze telefonische antwoordservice hoe dringend uw vraag is. Bij spoed wordt u doorgeschakeld.

Online 24/7 bereikbaar

Via de site kunt u naar klantportaal Mijn Vryleve voor het direct regelen van zaken met Vryleve zoals melden van een reparatie, reageren op woningaanbod en wijzigen van persoonlijke gegevens. Ook kunt u uw vraag via een contactformulier stellen en naar ons sturen.