• a
  • a
  • a
U bent hier:  ›   ›  Lidmaatschap HBV
Volg ons op

Lidmaatschap HBV

Bent u 18 jaar of ouder én woont u in een woning van Woonstichting Vryleve, dan kunt u lid worden van HBV Rijnwaarden.

Het lidmaatschap is vanaf 1 januari 2018 kosteloos.

Download hier het inschrijfformulier.

Als lid bent u verzekerd van vertegenwoordiging van uw huurdersbelangen bij Vryleve.  U bent ook verzekerd van hulp en advies bij zaken die be3trekking hebben op uw huur- en woonsituatie. U kunt zelf actief meedoen in de vereniging. In de eerste plaats door  informatie aan het bestuur door te spelen over wat u opvalt op het gebied van wonen. Natuurlijk ook door het bestuur bij een specifiek thema waarvan u veel weet, bij te staan.

Twee maal per jaar worden alle leden van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering.  Tijdens de Algemene Ledenvergadering worden onderwerpen behandeld, die statutair verplicht zijn, bijvoorbeeld de financiën van de HBV. Er komen ook actuele onderwerpen aan de orde. Hiervoor nodigen wij regelmatig interessante sprekers uit voor een inleiding. Uiteraard is er altijd gelegenheid voor het stellen van vragen.

Leden ontvangen tweemaal per jaar de Huurkrant-Rijnwaarden. Hierin staat waarmee wij als vereniging bezig zijn en informatie over bijvoorbeeld huurverhoging en huurtoeslag. Wij nemen ook ingezonden stukken van leden op.

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van e-mail voor het versturen van informatie, uitnodigingen en persoonlijke berichten. Wij vragen u als lid akkoord te gaan met het gebruiken van uw e-mail adres voor het verzenden van post. Als lid kunt u ons digitaal het beste bereiken. En ook telefonisch.