• a
  • a
  • a
U bent hier:  ›   ›  Kan ik me nog inschrijven voor een nieuwbouwwoning in de Graaf Reinaldstraat?
Volg ons op

FAQ

Categorie

Kan ik me nog inschrijven voor een nieuwbouwwoning in de Graaf Reinaldstraat?

Vanaf augustus 2017 tot midden 2018 realiseren we 21 woningen met 2 slaapkamers in de Graaf Reinaldstraat in Lobith met een huur van € 520 tot en met € 535 netto per maand. We houden u op de hoogte op deze site onder projecten.

Alle 21 woningen zijn inmiddels door Vryleve bloksgewijs toegewezen. Bij de meeste woningen speelde meettijd een rol spelen bij de toewijzing. Er werden ook woningen in dit project via loting toegewezen.

Het is nog mogelijk dat nieuwe huurders door omstandigheden uitvallen. In dat geval komt de aan hen gekoppelde woning weer beschikbaar. De woning wordt door ons dan opnieuw geadverteerd, zodat woningzoekenden kunnen reageren. Er is dus nog een kleine kans op een nieuwe woning in Lobith.

Wilt u meer specifieke informatie? Stel uw vraag per mail op wonen@vryleve.nl of telefonisch via 0316-543741.

Komt er nog nieuwbouw in Herwen?

Samen met Herwen Actief en belangstellende Herwenaren praten we al een tijd over nieuwbouw in Herwen. Er ligt een plan voor 5 laagbouw huurwoningen aan het Kosterijpad en 13 laagbouw woningen aan de Berkhaag. Aan de Berkhaag zou het mogelijk moeten zijn in samenwerking met bouwonderneming Klomps ook te kopen.

Vryleve heeft gelden gereserveerd om in 2018 te kunnen starten met bouwen in Herwen. Voorwaarde voor het bouwen in Herwen is ook dat het aantal van 13 woningen aan de Berkhaag opgenomen wordt in de actieve gemeentelijke Woningbouwprogrammering (op zogenaamd groen licht). Krijgen we groen licht voor dit aantal, dan kunnen we voorbereidingen treffen en de benodigde vergunningen aanvragen.